Zeki Studios

Zeki Studios

Eco Power UF

Eco Power UF

Clubsite

Clubsite

Möbel Center Uddevalla

Möbelcenter Uddevalla

Nymans Bil AB

Nymansbil AB

Strandhotell

Strandhotell

Kim Seo

Kim Seo

eShape

eShape UF

Mediaprint

Mediaprint

Distansbyrån

Distansbyrån

Carl Cani III

Carl Cani III

eShape Visitkort

eShape visitkort

Om eShape

Vi som jobbar på eShape Solutions brinner för att leverera din verksamhets närvaro och unika identitet på internet. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av digital design och webbrelaterad projektledning. I början av 2010 startades eShape Solutions av David Livmar och Johan Gradin. Vi arbetar främst med kunder i Uppsala och Stockholmsområdet.


Vårt mål är skapa affärsnytta och framgång för våra kunder genom goda och långsiktiga affärsrelationer. Därför ser vi till att aldrig tappa greppet om våra  uppdragsgivare efter leverad produktion. Vårt mål är att alltid följa upp våra uppdragsgivare för att utvärdera affärsnyttan med gjord investeringen. 

eShapes produktioner utvecklas för att matcha ditt företags behov och krav. Vi skapar designer och applikationer från scratch och ni får fortlöpande information om projektet där feedback och kommunikation alltid står i fokus. Tjänsterna som vi erbjuder passar även dig som arbetar som frilanskonsult eller är ute efter att etablera sitt personliga varumärke på internet.


Vi erbjuder våra uppdragsgivare produktioner som väcker intresse med fokus på affärsnytta och mätbara resultat.

Kontakta oss för en kostnadsfri analys!